Waarzegster Marion, erkend transmedium

Waarzegster Marion, erkend transmediumWaarzegster Marion, erkend transmedium en vertrouwenspersoon. Een bekend gezicht op de spirituele hulpsite Top-Paragnosten, waarzegster Marion. Ze is een erkend transmedium en vertrouwenspersoon. Je bent dus bij haar in goede handen, als je haar consulteert. Waarzegster Marion is te vinden onder boxnummer 29 op de website Top-Paragnosten.

Wat is een transmedium? Iemand die zijn energie open kan stellen, en kan doorgeven aan een ander.  Tevens staat een transmedium in contact met het paranormale, bijvoorbeeld een gids. Ze zijn in staat boodschappen van overledenen in trance door te krijgen.

Waarzegster Marion is geboren met zeer bijzondere gaven, helderhoren, helderweten en helderzien. Deze gaven zet zij in zonder daar nog een enkel ander hulpmiddel, als kaarten bij te gebruiken.

Via haar eigen energie komt ze in contact met jouw energie, dit noemen we channelen. Zo krijgt ze boodschappen door, die voor jou van toepassing zijn. En altijd op waarheid berusten. Dat is niet wat Marion als waarzegster zelf beweert.

Ze krijgt dit van haar cliënten door, wat uiteraard een hele fijne boodschap is. Ook voor anderen die op zoek zijn naar eerlijke en betrouwbare antwoorden. Naast waarzeggen, maakt Marion gebruik van de pendel.

Ze is gespecialiseerd ook in Bach bloesem remedies en edelsteen therapie. Ze kan ook op afstand magnetiseren. Ook voor dieren kun je haar consulteren, waarbij paarden haar specialiteit is. Ze is zo krachtig en zuiver, dat Marion zelf al aangeeft.

Ik kan op schrift niet vertellen hoe ik een paranormaal consult uitvoer. Dat zul je toch echt zelf moeten beleven en ervaren. Daarvoor zul je mij een keer moeten contracteren op de website van Top-Paragnosten.

Ze is een klankbord, een luisterend oor, en haar werk als maatschappelijk medewerker heeft ze veel ervaring opgedaan in diverse problematiek. Waardoor ze ook jou inzichten, tips en handvatten kan meegeven.

Waarzegster Marion begeleidt topadvocaten binnen hun juridisch werkgebied. Voert gesprekken met jeugdzorg. Mocht je daar zelf mee in aanraking komen, weet dan dat Marion ook jou heel goed hierbij kan ondersteunen.

Ze is thuis in diverse talen, Nederlands, Engels en Duits. Een zeer all round waarzegster, die al jaren werkzaam is op de top spirituele website Top-Paragnosten. Ze is lief, zachtaardig, zuiver emotioneel begaafd. Duidelijk in haar antwoorden.

Draait en windt er geen doekjes om. Je voorspellingen komen stuk voor stuk. Jij bent mijn rots in de branding. Door jou ben ik er weer bovenop gekomen en heb nu zo ongelooflijk veel zelfvertrouwen. Je hebt me echt het licht laten zien.

Je duikt direct in een ander zijn energie. Je hoeft niets tegen je te zeggen en je begint al met praten. Dingen te zien, op te merken, waarmee je de spijker op zijn kop slaat. Zelfs al gewoon je er zelf niet meer in, en waarzegster Marion blijft bij haar voorspelling.

Weet dan, ze heeft gelijk. Ze geeft je zoveel vertrouwen en moed om door te gaan. Het geloof ergens in vast te houden. Wat is waarzegster Marion een aanwinst voor Top-Paragnosten!