Zo Boven, Zo beneden…

derde oog…de wet van Hermes Trismegistos.
We horen deze uitspraken veelvuldig…ik ga hier een stukje dieper op in.

Zo Boven, Zo Beneden betekent dat we het grote weerspiegeld zien in het kleine, dat orde en waarheid van het kosmische, grotere geheel terugkeren in het leven van ieder mens op aarde.
De schepping wordt in elk mens weerspiegeld. Wij zijn de microkosmos in de macrokosmos en zoals het in de Bijbel geschreven is: ‘ we zijn geschapen naar Gods’ beeld en gelijkenis ‘.

We spreken ook vaak over de ‘ universele waarheid ‘….ook deze is in ieder mens aanwezig, kan ieder mens deze herkenen in en bij zichzelf als in de omgeving.

Het gaat niet over de waarheid op zich…het gaat over de verbinding en afstemming met het goddelijke. Als we helemaal afgestemd zijn op het goddelijke doen we datgene wat overeenstemt met het ‘universele ‘ plan., onze zielsopdracht.

Veel mensen worden zich nu bewust wat hun zielsopdracht is, sommigen zijn nog er nog op zoek naar, anderen laten liever zoals het is.
Is dit verkeerd? Helemaal niet.
Mensen hebben een vrije wil en dit impliceert eveneens dat iedereen het recht heeft alles  bij het oude, vertrouwde te laten.

hermestrismegistus1Ieder mens heeft zijn plaats in het grote geheel, volgt een levensweg, al dan niet voorbepaald door de omgeving ( opvoeding, socialisatie….) en toch is het mogelijk de weg van het hart te volgen, de koers van de Ziel.

Doordat veel mensen in veranderingsprocessen (zijn) terechtgekomen, voelen ze ook dat de richting die ze vaak al jaren volgen, niet meer past in hun huidige bewustzijn.
Dit kan best heel verwarrend voelen…laat staan de reacties van de omgeving waarin op verschillende manieren wordt gereageerd — en op dit vlak bekijk ik met cliënten heel gericht naar de mogelijkheden.

Ik zal nooit aan iemand zeggen: ‘ Dien je ontslag in en vertrouw maar verder op een goeie afloop en ontwikkeling, er wordt altijd voor je gezorgd ‘.
Dit lijkt me een heel zweverige new- age uitspraak en helpt de cliënt niet daadwerkelijk en realistisch verder.

De weg ernaartoe opbouwen lijkt mij gebaseerd op een gezonde evenwichtige gedachte en helpt een cliënt ,die in die mentale emotionele veranderingsprocessen terecht is gekomen, met vertrouwen en daadkracht, een ‘nieuwe ‘ toe-komst uit te bouwen.

Ik herinner me dat in mijn I.E.T. opleiding een aantal jaren geleden,  een paar cursisten zo overmoedig waren na de opleiding, dat ze meteen hun ontslag gaven op hun werk en vertrouwden dat de Engelen hen dat gedroomde werk als Engelentherapeute op het bord ging brengen. Die paar mensen kwamen echt van de regen in de drop, en van pure ellende zijn ze dan weer op zoek gegaan naar een vast betaalde job. In hun over-enthousiasme geloofden ze in een snel succes…maar wat is snel? Gaat het over snel of over YES, dit is een begin en van hieruit zet ik stap voor stap naar mijn zelfrealisatie op. Of het nu spiritueel werk, of aards werk is….ik geloof in beZIELd werken, en vanuit deze gedachte is er geen onderscheid in welk soort werk iemand doet.

Was dit dan niet ‘ voorbestemd ‘….want dit zijn ook soms wel eens uitspraken in new- age kringen:
‘ Als het niet vanzelf gaat, dan zal  het wel niet voor jou zijn…’ Ik ben het hier niet mee eens.
Dit is een kort door de bocht denken en oordelen.

Ik hoor dit ook bij cliënten die een eigen zaak willen opstarten en al snel willen weten: hoelang duurt het voor ik veel geld heb verdiend.
Mijn vraag is dan wel onmiddellijk: ‘ Wat je wilt doen…voel je je helemaal gepassioneerd en verbonden met hetgeen je wilt ‘ ?
Soms hoor ik ‘ Ja hoor…’ en soms hoor ik  ‘ Hoezo, passie…nja, ik moet toch iets doen, en dit is toch iets waar ik snel geld mee kan verdienen ‘.

Er is zeker niets mis mee….snel veel geld verdienen, maar we weten ondertussen dat dir soort verhalen in deze tijd eindigen in mineur.

Naar mijn gevoel en ervaringen gaat het om afstemmen op een ingetogen, rustige manier, en alles ook de nodige groeitijd geven, alles laten uitrijpen…Alles wat té snel ‘ gewild ‘ wordt ( wat wel menselijk is, maar niet het verstandigst) is meestal ook heel snel afgelopen.

Ik ben er ook van overtuigd dat als je vertrouwt op Gods’ wil en niets forceert vanuit je eigen wil, je je zielsmissie, je zielsdoel zal neerzetten op aarde.

Als er één ding is dat ik goed onthouden heb is dat Engelen ons helemaal niets op ons bordje brengen, maar dat wijzelf eerst helemaal afgelijnd dienen te zijn op ons werkelijke zielsopdracht.
Ongeacht wat we doen, of we nu ons levens- of zielsplan volgen, we hebben sowieso een plek in het Omniversum. Niemand gebiedt ons onze zielsmissie te volbrengen doch niemand kan ons dit evenmin verbieden…behalve wijzelf.
In die zin dragen we allen hierin ook onze eigen verantwoordelijkheid.

Afwijken van ons zielsplan schaadt het grote geheel niet, doch het beïnvloedt wel ons leven.
Dit is wat nu heel sterk aan de gang is: mensen die ziek worden omdat ze zich niet langer kunnen verbinden met het werk dat ze doen, de omgeving waarin ze werken…kijk naar het groeiend percentage van mensen die lijden aan een burn- out, depressies, veelvuldig absenteïsme….
We krijgen voortdurende signalen ( zoals ook zo duidelijk in ‘ Signs from Above van Doreen en Charles Virtue wordt uitgelegd) dat we ons zielsplan niet volgen, dat we al veel te lang zijn afgedwaald enz…

Het is nu tijd om bewust te worden op die gebieden van het leven waarin je je realiseert je levensplan, je zielsplan niet te volgen, de verdrongen gebieden onder ogen ziet, de blokkades die je tot nog toe tegengehouden hebben je hiervan bewust te worden.
Misschien voel je hierbij weerstand, boosheid, vermoeidheid, verdriet, zelfs verwarring.
Dit kan een teken zijn dat er nog steeds een deel van jezelf is waar je nog niet naar kijkt.
Maak het rustig en stil in jezelf en vraag de hulp van Meester Hilarion.
Hilarion brengt ons de nodige rust als je je in verbinding stelt met zijn healende energie.
Je kan ervaren dat je deel uitmaakt van het grote geheel, je niet langer afgescheiden hoeft te voelen van jezelf en de kosmos.  Meester Hilarin ondersteunt je je individualiteit en je zielsmissie terug te vinden vanuit een diepere verbondenheid met het Universum.

Meester Hilarion laat ons bewust worden wanneer we niet in aflijning met ons levensplan leven en hoe we ons kunnen verbinden met onze ware taak op aarde.
We leren bewust onze eigen plek in te nemen in het Omniversum
In situaties waarin we ons niet begrepen, eenzaam, alleen voelen.

Je kan ook met de ondersteunende healende werking van de Meesteressencesveranderingen creëren, waar de Meesteressence van Hilarion je ondersteunt de blokkerende gebieden te transformeren.
– Je wordt je bewust van je levensdoel
– Je vertrouwt op je eigen pad en kan een duidelijk verschil maken tussen wat er bij je ‘ binnenkomt ‘ en je persoonlijke gedachten
– Je ziet het grotere plaatje
– Je wordt Meester over je leven.

Meesteressences ( o.a.) kan je zowat in alle spirituele winkels aankopen. Kijk wat goed voor je voelt.

In het vinden van jouw eigen licht, word je hart geopend. Je wordt geholpen door Meester Hilarion je innerlijke en uiterlijke ogen te openen, jouw weg te volgen, niet de weg van goeroes achterna te hollen, die je vaak afhankelijk maken en zo jouw eigen licht in de schaduw brengt.
Leef (in) jouw waarheid, jouw leven en weet dat je een deel bent van het goddelijk geheel.

 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Beschikbaar
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Ingesprek
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Ingesprek
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Ingesprek
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.