Laura’s vragenronde met Astrid

Laura’s vragenronde met AstridLaura’s vragenronde
met Astrid

Vandaag een interview met Astrid, 55 jaar, sterrenbeeld weegschaal en consulent bij Top-Paragnosten, box 36.

Veel leesplezier gewenst, reacties zijn welkom.
Hartelijke groet,
Laura (box 07 Top-Paragnosten)

“Astrid, volgens mijn kaartlegging ben jij overwegend tactvol, sociaal, muzikaal, heb jij veel behoefte aan jezelf regelmatig te ontspannen, beschik jij over een groot inlevingsvermogen, zit jij niet te wachten op conflicten maar als dat het geval is dan kan het oppassen geblazen zijn met jou, waardeer jij verzorging en netheid en ben jij met name de laatste jaren steeds meer innerlijke zekerheid, kracht en bewustzijn gaan ontwikkelen. Waar ben jij het mee eens en waarmee niet?”

“Ik ben als weegschaal altijd voorzichtig en tactvol hoe ik met mensen omga. Dat heeft in mijn beleving met respect te maken en tact is altijd het sleutelwoord als je iemand open wil laten staan voor andere ideeën. Als je inspeelt op de beleving van een ander, zal een ander ook sneller naar je luisteren dan wanneer je geen rekening houdt met de emoties. Ik ben een mens dat heel graag balans zoekt in het leven. Dus werken behoort voor mij afgewisseld te worden met de nodige ontspanning. Ik speel gitaar en zing, daarnaast ben ik ook kunstenares. Ik houd ook heel erg van dansen en lekker wandelen in de bossen. Mijn empathie/inlevingsvermogen heb ik al vanaf mijn eerste echte herinneringen. Ik voel heel snel iemand aan en kan me ook tot op bepaalde hoogte verplaatsen in de gevoelens van iemand anders. Deels heb je gelijk dat als iemand echt een conflict met me zoekt, puur om het conflict, ik dan best verbaal sterk kan zijn. Niet grof maar wel confronterend. Gelukkig komt dit zelden voor. Toen ik jonger was liet ik me sneller ‘gaan’ en flapte er dan wel eens iets uit waar ik achteraf spijt van had. Dit komt haast nooit meer voor. Voor wat betreft mijn verzorging: ja, ik ben wel een vrouw die het leuk vindt er op mijn leeftijd nog jeugdig en vlot uit te zien. Omdat ik Alopecia heb, een haaraandoening, draag ik al jaren haarwerken. Ik heb er nooit een probleem van gemaakt en ben helemaal thuis in de wereld van pruiken. Heb ze in allerlei modellen en kleuren. Hiermee kan ik andere vrouwen ook bewust maken dat je heel veel mogelijkheden hebt en je zelfverzekerd en gelukkig kunt zijn met wie je bent. Ik ben daar heel openhartig in en wil dat taboe ook graag doorbreken. Ik houd ervan om vrouwen te ‘empoweren’. Be who you want to be is mijn slogan. In de loop der jaren ben ik inderdaad erg gegroeid in zake mijn innerlijke zekerheid. Maar ik houd er niet van om mijn mening aan een ander op te dringen. Het heeft meer te maken met dat ik goed weet nu wat voor mij wel en niet werkt.”

“Wat vind jij leuk aan je werk? En wat eventueel niet?”

“Ik ben al 10 jaar werkzaam als spiritueel coach/heldervoelend kaartlegster en de gesprekken met de mensen die mij bellen zijn diepgaand en vaak ook interactief. De uitdaging zit in iemand zelf mee te laten denken over oplossingen in hun situatie. Het is prachtig hoe goed mensen zelf in staat kunnen zijn hun gedachten 360 graden te kunnen laten draaien en hierdoor een hele ander ‘beleving’ krijgen van zichzelf en de situatie waarin ze zich bevinden. Hierdoor komen oplossingen, veranderingen en positieve gedachten op gang en met regelmaat word ik dan teruggebeld hoezeer alles is veranderd en de opluchting die hieruit voortkomt. Dit is iets waar ik zelf ook blij van wordt en het is dus heel dankbaar werk.”

“Wat is voor jou een reden om tegen iemand te zeggen dat jij geen contact meer wenst te hebben?”

“Het komt zelden voor. De enige reden die ik heb is als een beller totaal niet ‘open’ staat voor het consult omdat hij/zij de waarheid niet wil accepteren. Hierdoor kan ik de beller niet helpen en zou ik deze altijd doorsturen naar een andere consulent. Altijd in het belang van de beller. Ik heb het in al die jaren misschien drie keer meegemaakt.”

“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?”

“Naast het werken op deze bellijn heb ik al 10 jaar een eigen praktijk waarin ik werkzaam ben als coach en counselor. Daarnaast geef ik reiki behandelingen en werk ik met klankschalen. Ook geef ik consulten via de tarot/lenormand/engelenkaarten. Buiten deze werkzaamheden om ben ik kunstenares. Ik maak schilderijen met acrylverf of encausic artpaintings (in opdracht). Daarnaast schrijf ik gedichten, ben nu samen met een fotograaf bezig om een bundel van foto’s met passende gedichten samen te stellen. Ik heb ook als hobby gitaarspelen en zingen. Het is heel fijn om naast het werken deze dingen te doen omdat het hiermee allemaal in balans blijft.”

“Wat is jouw grootste uitdaging op dit moment?”

“Moeilijk om een concreet antwoord te geven. Ik denk dat het de grootste uitdaging is om zoveel uit mezelf en het leven te halen als mogelijk is en vooral te genieten van alles in het leven. Ik blijf mezelf steeds ontwikkelen en er komen altijd weer nieuwe inzichten op mijn pad of studies die ik heel erg waardevol vind.”

“Met welk gedrag van de mens heb jij het meeste moeite?”

“Ik denk dat dit agressie is. Agressief gedrag is vaak moeilijk om te buigen. Aan de andere kant ben ik een mens van de realiteit. Agressie heeft altijd al bestaan en zal ook altijd blijven. Maar ik neem daar wel grote afstand van.”

“Is er een advies wat jij met zekere regelmaat aan iemand geeft?”

“Het advies of beter gezegd het ‘inzicht’ dat ik met regelmaat geef is dat alles voortkomt uit gedachten. Stel jezelf de vraag of het werkelijk waar is wat je denkt en zo ja wat gebeurt er dan met je. Vanuit deze werkwijze kun je leren om je gedachten te begrijpen en ze uiteindelijk door een andere gedachte te laten vervangen. Hierin schuilt eigenlijk altijd de oplossing van een gevoel of een probleem.
Buddha zegt het volgende: Het is belangrijk om goede gedachten te hebben, je wordt wat je denkt.”

“Heb jij goede voornemens voor 2018, zo ja welke?”

“Haha, ik ben eerlijk, daar ben ik vanaf gestapt. Een goed voornemen kun je ieder moment maken dus waarom wachten tot het nieuwe jaar?”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“Ik hoop nog jaren mijn werkzaamheden te mogen blijven doen. Ik heb heel veel plezier in mijn werk. En ik kan nu ook even kwijt dat als je met mij in gesprek gaat, ik je vooral zelf laat meedenken om los te komen van patronen, gedachtes die niet werken. Ik ben geen waarzegster, wel heldervoelend. De toekomst creëer je ALTIJD zelf. Dus er kunnen dingen voor je in het verschiet liggen, maar aan jou de keuze of je hierin mee wilt of niet.”

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Ingesprek
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Ingesprek
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster