Laura’s vragenronde met Jolanda

meedium jolanda en het vragen uurtjeLaura’s vragenronde

met Jolanda

Vandaag een interview met Jolanda, 38 jaar, Waterman en consulente bij Top-Paragnosten box 06.
Reacties zijn welkom!
Alvast fijne feestdagen gewenst.

Hartelijke groet,
Laura (box 07 Top-Paragnosten)

“Jolanda, volgens mijn kaartlegging ben jij creatiever dan je laat zien, overwegend eerlijk, een hsp’er (high sensitive person), erg vriendelijk tenzij jij geconfronteerd wordt met jaloezie en/of onredelijkheid, volg jij echt je eigen weg, kom jij ook naar voren als iemand die ergens naar op zoek is, heb jij veel geduld en is dit ook meteen jouw valkuil (geweest) en heb jij veel aandacht voor details. Kun jij mij vertellen wat hiervan klopt en wat niet?”

“Ha Laura, wat leuk om te lezen wat er uit jouw kaartlegging komt! Ik kan je vertellen dat creativiteit in de zin van iets maken (knutselen, tekenen, etc.) niet mijn sterkste kant is. Dan ben ik echt non-creatief. Maar als je het hebt over creatief met uitdagingen omgaan, met het vinden van oplossingen en zo. Ja, daar ben ik wel creatief in. Misschien kan het soms nog wat beter, de kaarten liegen immers niet. Ik ben altijd eerlijk naar de bellers toe, ze weten dan direct wat ze aan mij hebben, ook als het soms niet is wat ze willen horen. Over hsp: Ja, dat klopt, ik ben erg gevoelig, hierdoor pik ik veel informatie op. Erg vriendelijk? Dat zou ik niet over mezelf zeggen, te allen tijde probeer ik vriendelijk te zijn naar de mensen om mij heen. Hoe zij dat ervaren zal je aan henzelf moeten vragen.
Ik kan inderdaad erg slecht tegen jaloezie of onredelijkheid, de vriendelijkheid verdwijnt dan even.
Ik volg echt mijn eigen weg, inderdaad. Ondanks wat anderen zeggen of vinden. Als het voor mij goed voelt is het goed. Ik vertrouw hierin altijd op de signalen die ik ontvang wanneer er keuzes gemaakt dienen te worden. Over ergens naar op zoek zijn, ik denk dat we altijd op zoek zijn naar antwoorden op zaken welke we niet kunnen verklaren, maar ik geloof niet dat je echt ergens naar op zoek hoeft te gaan. Alles komt vanzelf op je pad als het zo hoort te zijn. Op het juiste moment komt het binnen handbereik, dit zal je zien als je hier open voor staat. Ik en veel geduld: dat ligt echt aan de situatie. In situaties met andere mensen (bellers) wel. Iedereen heeft zijn eigen tempo om dingen in zich op te nemen en te handelen. Maar gericht op mezelf als ik iets wil, tja, dan gaat het wel eens anders.
Soms zijn mijn hoofd en gevoel dan al verder dan de dingen of mensen om me heen en dan kan ik ongeduldig worden. Al weet ik dat geduld een schone zaak is… Aandacht voor details: klopt! Misschien soms te gefocust op de details. Ik ga graag op onderzoek uit en wil dan niks over het hoofd zien.”

“Wat vind jij leuk aan je werk? En wat niet?”

“Het is elke keer weer een verrassing, een uitdaging wie je aan de telefoon krijgt. Waarbij je mag helpen, inzicht mag geven in. Dat maakt het leuk en erg afwisselend.
Soms zit je te wachten op een beller, dat is minder leuk, maar hoort er ook weer bij.”

“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?”

“Ja, ik ben parttime werkzaam als financieel administratief medewerkster (boekhouding) bij een vastgoed bedrijf. Dat stukje werk zorgt ervoor dat ik met beide benen op de grond blijf. Terwijl werken op de lijn van Eddie Frenay ervoor zorgt dat ik mijn gevoel kan gebruiken. Het houdt elkaar op deze manier een soort van in balans.”

“Je werkt, net zoals ik, nog niet zo lang voor één van Eddie Frenay zijn sites. Hoe bevalt dit?”

“Het is fijn om voor Eddie te werken, ik ben goed ontvangen. Uiteraard was het in het begin even wennen, ik ben hiervoor bij een andere lijn werkzaam geweest. Daar ging het er wel anders aan toe!”

“Wat zijn jouw sterke punten?”

“Mijn sterkste punt is energetische communicatie. Alles is namelijk energie. Als je je daarvan bewust bent, kan je de energie voelen en begrijpen. Het zegt veel meer dan woorden. Er gebeurt veel meer non-verbaal dan verbaal. Daarnaast kan ik snel tot de kern komen en de rode draad in iemands leven zichtbaar maken.”

“Met wat ben jij meer bezig dan dat jij eigenlijk zou willen?”

“Het huishouden, schoonmaken, opruimen en strijken. Helaas mis ik nog de kaboutertjes die dat voor mij willen doen. Kan er namelijk echt van genieten om lekker over strand, door de duinen of door het bos te lopen. Dit heeft een helende, bevrijdende werking. Soms maak ik daar te weinig tijd voor vrij.”

“Wat kan men beter niet met jou doen of tegen jou zeggen?”

“Beschuldigen, verwijten maken van iets wat niet waar is, je wil opleggen, mij onderuit proberen te halen of proberen via mij ergens beter van te worden. Ik kan niet zo goed tegen dit onrecht.”

“Wat is jouw doel met betrekking tot de toekomst?”

“De toekomst. Ik geloof in doelen stellen. Werk naar je doel toe. Dat gaat niet vanzelf, daar steek je tijd en energie in. Maar ik leef wel in het nu. Ik kan nu naar mijn doel toewerken. Ik weet niet of die kans in de toekomst dat ook toelaat. Mijn doel nu is mensen bereiken en inzichten geven. Dat zij na een telefoongesprek met een beter gevoel het gesprek uitgaan dan dat ze erin gingen. Met liefde en vanuit liefde kan er veel gebeuren. Ook de kleinste verandering is een verandering. De meeste persoonlijke doelen heb ik inmiddels wel bereikt, nu wil ik gewoon genieten van wat ik heb, samen met mijn gezin.”

“Wat is de meest irritant vraag die mensen jou kunnen stellen?”

“Ieder mens is uniek. Elke vraag is daarom uniek. Dus er zijn geen irritante vragen. Het gaat soms ook niet om de vraag, maar om de vraag achter de vraag. Die is voelbaar in de energie.”

“Is er een advies wat jij met regelmaat aan iemand geeft?”

“Een beller zit met een vraag of een probleem, dit is persoonlijk, ik kan dus niet precies dezelfde adviezen geven, ook al is de vraag van dezelfde aard, het is geen lopende bandwerk.
Ik pas de dingen die ik kan en weet toe op de persoon en lever dus maatwerk.”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“Laura, ik wil je bedanken voor het interview, leuk dat ik iets over mezelf mocht vertellen.

Ik wil dit interview graag eindigen met een kort gedichtje:

Loop je tegen dingen aan
En weet je niet meer wat je moet beginnen
Blijf geloven in jezelf
Want vaak zit het antwoord van binnen

Dus loop je rond met je vragen
Houd dan vooral goede moed
Geloof in de kracht van de liefde
Die is sterk en maakt alles goed

En heb je toch nog hulp nodig
Met het verwerken van deze “les”
Dan mag je me altijd bellen
Jolanda, Box -06”

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Ingesprek
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.