Medium Corina, Mediumschap, helderhorend, helderziend

medium corinaMedium Corina, Mediumschap, helderhorend, helderziend, heldervoelend, Reiki. Ze is niet voor niets aanwezig op de spirituele hulplijn van Top Paragnosten. Ze heeft zoveel in haar mars, dat ze haar plek wel degelijk verdient, op deze spirituele hulplijn. Vanaf het begin van Top Paragnosten draait ze al mee. Dat wil iets zeggen.

Ze is zelf niet alleen trouw, haar cliënten zijn ook trouw aan haar. Ze is naast medium nog zoveel meer. Medium Corina heeft reeds 20 jaar een eigen praktijk. Waar ze oosterse massage geeft, voetreflex therapie. Je kunt er ook terecht voor een hotstone behandeling, Reiki en cupping.

Misschien heb je nog niet eerder van cupping gehoord. Het is een eeuwenoude behandelmethode uit de Chinese geneeskunde. Die steeds meer en meer weer zijn intrede doet in de huidige tijd. Er wordt gebruik gemaakt van cups, oftewel koppen, die op bepaalde plekken op het lichaam worden geplaatst.

De cups zuigen zich vast en zorgen zo voor een massage. Maar ook voor het losmaken van een vastzittende plek. De huidige fysiotherapie begint steeds meer het heilzame nut van cupping in te zien en maakt er dan ook gebruik van.

Maar je kunt dus ook in de praktijk van medium Corina terecht voor een cupping behandeling. Maar ze is, zoals gezegd, dus ook bezig haar mediumschap te beoefenen op de spirituele hulp[lijn Top paragnosten.

Vanuit je luie stoel, dagelijks kun je haar bereiken voor een fijn spiritueel consult. Haar consulten doet ze samen met de engelen. Ze heeft er een voorliefde voor. Al haar consulten staan in het teken hiervan.

In zuiverheid communiceert medium Corina via haar engelenkaarten met de engelen. Gezien al haar werkzaamheden, begrijp je dat je bij haar aan het goede adres bent, voor het opheffen van blokkades.

In haar engelenkaarten kijkt ze wat er aan scheelt, welke blokkade aanwezig is en krijg je van haar inzichten hoe je de blokkades kunt opheffen. Ze helpt je er graag bij. Zowel met lichamelijke als geestelijke blokkades kun je bij haar terecht.

Haar reviews liegen er niet om. Wat ben jij een puur en oprecht mens, zo waardevol de gesprekken met jou. Je zet mij telkens terug in mijn kracht. De kracht die ieder mens in zich heeft, maar telkens weer vergeet, inde waan van alledag.

Door regelmatig met jou van gedachten te wisselen, merk je dat je die innerlijke kracht steeds beter kunt vasthouden. Dat is de meerwaarde van jou medium Corina, waarvoor dank. Je hebt tot nu toe altijd gelijk gehad in wat je mij meegeeft. Dat is zo fijn, dat ik gewoon op datgene wat je zegt, kan vertrouwen.

Respect heb ik voor je, dat je midden in de nacht bereikbaar bent. Ik zat er helemaal doorheen, was doodmoe, maar wat heb ik ongelooflijk veel aan de gesprekken met je gehad. Ik dacht dat ik nooit van mijn vermoeidheid af zou kunnen komen. Door jou geloof ik er weer in.

Wat fijn dat je datgene wat ik al voelde, bevestigde. Zonder dat je het wist waar ik het over wilde hebben, gaf je mij al een antwoord waaruit ik de bevestiging kon halen die ik zocht. Je bent een topper en een kanjer.