Medium Jeanette, aura lezen, foto lezen en tarot

Medium Jeanette, aura lezen, foto lezen en tarotMedium Jeanette, aura lezen, foto lezen en tarot. Ze is deze week de consulent van de week, des te meer reden om medium Jeanette eens een keer te consulteren op de spirituele website Top-Paragnosten. Ze heeft dusdanig veel in haar mars, dat je niet teleurgesteld zal zijn, na een spiritueel consult met haar.

Je vindt medium Jeanette onder boxnummer 58 op de website Top_paragnosten en wat kan ze jou zoals bieden. Ze leest aura’s en daarin en daaruit kan zij heel veel opmaken. Waarmee jij je voordeel kan doen.

Dan weet je hoe je aura’s staan afgesteld, of er blokkades zijn en Jeanette zal deze met je doornemen. Daarnaast kun je ook bij haar terecht om een foto te laten lezen. Een foto kun je gratis, voorafgaand aan het spiritueel consult met haar, aan haar versturen via de website Top-Paragnosten.

Als je haar daarna belt en vraagt om een fotolezing, krijg je een verhelderend en duidelijke beschrijving van datgene wat op de foto staat. Dat kan jijzelf zijn, maar vaak wordt een foto gestuurd van een ander, omdat we dan graag wat meer te weten willen komen over die desbetreffende persoon.

Wil je een kaartlegging, voor verleden, heden en toekomst? Ook dan ben je bij medium Jeanette aan het juiste adres. Ze is een kei in het leggen van de tarotkaarten. Je kan ook zowel voor een foto lezing, aura lezen, als een tarot kaartlegging kiezen uiteraard.

Ze is veelzijdig in haar spirituele gaven. Ze is helderhorend, helderwetend en helderziend. Van deze gaven maakt ze gebruik als jij vragen stelt over bijvoorbeeld je relatie, relatieproblemen. Of juist de vraag te stellen of er in de toekomst een relatie komt.

Daarnaast staat ze ook voor je klaar als er sprake is van familieconflicten, arbeidsconflicten, verwerking van rouw. Maar ook bij zakelijke vraagstukken kan ze jou van dienst zijn. Ook bij het in contact komen met overledenen, ook huisdieren kun je medium Jeanette raadplegen.

Ze is ook ervaringsdeskundige op gebied van (verborgen) trauma’s, narcisme PTTS, en zeker niet onbelangrijk, als er sprake is van misbruik. Zij geeft je inzichten, antwoorden op je vragen hierover en hoe je de toekomst met een gerust hart tegemoet kunt zien.

Medium Jeanette kan ook je dromen duiden. Soms heb je een droom waar je van denkt, wat wil deze droom mij vertellen. Of heb je een herhaaldelijk terugkomende droom, die je wel eens nader wil laten duiden.

Je ziet bij medium Jeanette op de website Top-Paragnosten kun je voor alle vragen die je hebt terecht. Zo veelzijdig vind je ze vaak niet. Wel op deze spirituele hulplijn, waar mediums en paragnosten werken die gewoon Top zijn.

Haar reviews bekijkend, zien we dat ze met veel begrip de cliënten te woord staat en helpt. Dat is fijn, want als je belt, ben je vaak angstig en zenuwachtig. Ze stelt je volledig op je gemak. Ze zegt ook hele rake dingen, ze gaat echt de diepte in. Die nodig is om jezelf een stuk beter, maar ook je omgeving veel beter te kunnen begrijpen.

Ze bied je kracht om knopen door te hakken, ze is duidelijk in haar antwoorden, ook lekker met beide bene op de grond. Het is gewoon een kei van een medium!