Medium Layla (2), tweelingziel relatiecoach

Medium Layla (2), tweelingziel relatiecoachMedium Layla (2), tweelingziel relatiecoach. Vandaag gaan we kijken naar medium Layla (2). Ze heeft een 2 achter haar naam staan, omdat er dan ook een ander medium of paragnost als Layla werkzaam is op de spirituele hulplijn Top-Paragnosten.

Je vindt medium Layla (2) onder boxnummer 37 op deze spirituele website. Ze heeft reeds een goede staat van dienst en is een bekend gezicht op Top-Paragnosten. Dat is begrijpelijk, want ze is gespecialiseerd in tweelingziel relaties.

Veel mensen hebben hier vragen over en medium Layla (2), weet hier ongelooflijk veel van. Ze gebruikt hierbij een van haar expertises en dat is relatiecoach. Je kunt naast vragen over tweelingzielen ook bij haar terecht om een foto te laten lezen.

Maar ook legt Layla(2) de tarotkaarten en kan ze aura’s lezen. Haar consulten, zul je merken is zij een objectief boodschapper, van de boodschappen die zij doorkrijgt. Haar uitleg pakt ze op een aardse manier aan.

Ze geeft haar waarnemingen aan jou in duidelijke boodschappen door. Uiteraard krijg je van haar ook inzichten mee, hoe je je eigen leven op een fijne manier vorm kunt geven. Echter, zegt ze er wel bij. Realiseer je dat jij daar zelf ook een grote stempel op hebt te drukken.

Voor medium Layla (2) zijn de tarotkaarten een weerspiegeling van een mens zijn onderbewuste. Dat wat jij niet weet, maakt ze voor jou zichtbaar door middel van haar tarotkaart leggingen. Het is je spiegel, zoals Carl Gustav Jong, een bekend psycholoog reeds jaren geleden uitsprak.

Reeds zo’n 35 jaar is ze al bezig met het spirituele als helderwetend en heldervoelend medium. Ze is een erkend en bekend tarotspecialiste. De tarotkaarten geven mij inzichten voor jou door. De Akasha kronieken, het collectieve onderbewuste waar ik als medium toegang tot heb. Layla (2) kijkt dus via haar tarot kaarten in jouw onderbewuste.

Weet je dat we als mens uit ons onderbewuste handelen? Dat klinkt heel vreemd, maar bewust weten we maar 20% en onbewust dus 80%. Dan is het logisch dat we onbewust gebruiken. Alhoewel we daar werkelijk geen idee van hebben. Maar daar gebeurt het dus allemaal wel, wat jij zegt en doet.

Ze kan ook in trance geraken als medium en dan voor jou antwoorden doorkrijgen. Dat kunnen dan ook antwoorden van gene zijde zijn, mits die binnenkomen. Daarnaast is Layla(2), werkzaam voor Top-Paragnosten enorm geïnteresseerd in de psychologie.

Haar kennis van de psychologie gebruikt ze uiteraard ook om jou een top spiritueel consult te kunnen geven. Ze is niet voor niets met al haar spirituele kennis en ervaring als spiritueel medium werkzaam op Top-Paragnosten.

Diegenen die haar in de afgelopen jaren hebben gesproken zijn zeer tevreden over medium Layla(2). Je bent een super medium. Je geeft ongelooflijk mooie inzichten mee voor de toekomst. Ik geloof weer in mijzelf!

Je bent een kanjer, je kaartleggingen voorspellen heel weel, waardoor je ook begrijpt waarom je bent vastgelopen. Je bent een topper van een medium. Of zoals een review luidt! In een woord Geweldig!