Medium Mila, paragnoste, pendelaarster

milaMedium Mila, paragnoste, pendelaarster, tarotiste, Rune legster. Ze is er al even op de website van Top-Paragnosten, medium Mila, te vinden onder boxnummer 06. Ze is niet alleen een medium, ze is ook een paragnoste, een tarotiste, een Rune kaartlegster en een pendelaarster.

Ze heeft dus veel in huis om jou, als je haar consulteert, mee te geven. Ze geeft aan, geboren te zijn met de beheersing van diverse gaven, waarmee ze haar consulten voor jou mee uitvoert. Daarbij maakt ze gebruik van veel kwaliteiten.

Kwaliteiten als kaartleggen, de tarot, maar ook de Rune kaarten. Het zijn de oude Germanen geweest die communiceerden met Rune tekens. Deze tekens werden ook gebruikt voor rituelen en om de toekomst te voorspellen.

De kaarten zijn dus al eeuwenoud en medium Mila maakt er gebruik van. Ze is ook gespecialiseerd in het lezen van foto’s. Deze kun je gratis naar haar opsturen, via haar boxnummer 06. Als je haar daarna belt, zal ze een reading doen over de foto’s die je hebt opgestuurd.

Ze heeft empathie, waarmee ze veel kan invoelen op jouw energie en is daarnaast heldervoelend. Ook heeft zij zich ontwikkeld als dierenfluisteraar. Een fluisteraar is een telepaat die contact maakt met dieren.

Ook wel een dierentolk genaamd. Dieren zelf kunnen niet spreken, zij kan aanvoelen wat er scheelt en kan eventueel ook een healing verzorgen. Medium Mila van Top-Paragnosten legt, indien jij dat wilt, ook de engelenkaarten voor je.

Ook is zij gespecialiseerd in het reinigen van huizen. Het kan voorkomen dat een ziel in een huis achterblijft. Je kunt dat voelen, er kunnen zelfs dingen door de ziel worden verplaatst. Dat kun jij als naar ervaren.

Medium Mila is dan in staat, op afstand je huis te reinigen. Als jij het gevoel hebt, dat er sprake is van een energie in je huis, kun je haar hiervoor raadplegen. Ze schrijft ook veel blogs, die kun je terugvinden bij haar persoonlijke pagina.

De blogs gaan over uiteenlopende onderwerpen, die allen te maken hebben met het spirituele. Door ze te lezen, zul je zien dat je daardoor al meer in je eigen kracht komt te staan. Mila kan je hierbij helpen.

Je kunt bijvoorbeeld vragen hebben, na het lezen van een blog van haar. Dat je door iets bent wakker geschud. Vaak worden we dan ergens dor getriggerd. En als dat zo is, zijn we klaar om een stap in persoonlijke groei te zetten.

Haar bellers zijn vol lof, ze weet alles zeer goed te benoemen. Ook persoonlijke vragen die je haar stelt, hoeveel kinderen je bijvoorbeeld heeft, kan medium Mila je vertellen. Echter zulke vragen stellen, is een medium uitproberen.

Als dat je behoefte is, weet dan dat er een alles omvattende kracht is, die van zuiverheid en puurheid houdt. Iemand uitproberen, doe je jezelf te kort mee. Ze is gewoon goed en dat kun je voelen, als je haar consulteert op Top-Paragnosten.

Ze heeft al veel mensen geholpen op hun levenspad!