Medium, paragnoste Jolanda Roos

Medium, paragnoste Jolanda RoosMedium, paragnoste Jolanda Roos. Jolanda Roos, is als medium en paragnoste werkzaam op Top-Paragnosten. Ze is al wat jaartjes aanwezig en voor velen een bekend gezicht. Niet alleen bekend vanwege haar gezicht, ook vanwege haar top spirituele gaven.

Je kunt bij medium Jolanda Roos terecht voor advies op gebied van werk, liefde en tweelingzielen. Als je wilt, legt ze de kaarten voor je. De tarotkaarten of de lenormandkaarten. Ook kun je bij haar terecht om een foto te laten lezen.

Medium Jolanda Roos is heldervoelend en helderwetend en met deze gaven en contact via haar gidsen, kan ze ook voor jou contact leggen met dierbare overledenen. Ook als je een luisterend oor nodig hebt, ben je van harte welkom.

De tarotkaartleggingen kun je aan haar vragen, als je zit met vragen over, werk, relatie, vriendschappen, je toekomst. Uit de kaartlegging komt dan een voorspelling, die Jolanda Roos voor jou zal duiden.

Ze werkt ook als een spiritueel coach, waardoor ze jou van spirituele inzichten kan voorzien. We bezitten allemaal spiritualiteit. Het is ons bewustzijn. Het is verder kijken dan je neus lang is. Het kan zomaar zijn dat jij ook gaven bezit.

Als je dat wilt weten, kan Paragnoste Jolanda Roos, dat voor je zien. Er zijn vaak mensen die in het dagelijks leven van alles zien en weten, zelfs voorspellingen doen. En dan ineens, komt zo’n voorspelling uit.

Vaak wordt dan nog steeds niet gedacht aan spirituele gaven. Maar ze zijn er dan wel. En als je zo in het leven staat en je wilt weleens weten hoe spiritueel begaafd je bent, is Jolanda Roos voor jou het aangewezen adres.

Een tip van haar, zoek het licht in jezelf en daar heeft ze helemaal gelijk in. Niets buiten jezelf om kan jou licht geven. Alles wat je daarvoor nodig hebt, zit in je. Wat bedoelen we er eigenlijk mee, als we dat als medium of paragnost aangeven?

De manier waarop we in het leven staan, is vaak heel oppervlakkig. Kunnen we, als prachtige zielen, in eerste instantie zelf niet veel aan doen. Dat komt, omdat de mensheid meer en meer bezig is met andere zaken, dan bijvoorbeeld met spiritualiteit.

Dan kan het zomaar zijn dat jij donkere periode in je leven meemaakt. Het verlies van een partner bijvoorbeeld. Je leven stort compleet in. Eigenlijk zeg je daarmee. Mijn leven stelt niets voor zonder de ander. Of mijn bestaan kan er niet zijn, zonder de ander.

Zo stort je jezelf in het donkerte, en dan! Dan is Jolanda Roos er, om je inzichten te geven in het licht in jezelf. Want hoe je het wendt of keert, daar zitten voor jou de antwoorden. Bewust te worden wat een prachtige ziel je wel niet bent.

Dat je dit alleen nog helemaal zelf niet weet. Dat het wellicht zo kan zijn, dat je een licht voor je omgeving bent en dat zelf niet in de gaten hebt. Medium Jolanda Roos gaat jou helpen het licht in jezelf te ontdekken.

Dat licht voelen, en koesteren, als je dat gaat doen. Zul je nooit meer in het donker staan. Wie wil dat nou niet?