Paragnost Martie, Transmedium

Paragnost Martie, TransmediumParagnost Martie, Transmedium. Nog niet zo lang werkzaam als paragnost op Top-Paragnosten, maar wel een topper van een paragnost. Hij is door de strenge screening gekomen en staat nu bijna dagelijks online, om jou als topparagnost te woord te staan.

Paragnost Martie, te vinden onder boxnummer 67 op de spirituele website Top-Paragnosten. Ondanks zijn korte aanwezigheid al veel lovende woorden van zijn bellers. Dat zegt iets over de kwaliteiten van Martie.

Martie is een transmedium. Zodra je met hem belt, gaat Martie voor jou in trance en krijgt dan van alles voor jou door. Datgene wat hij doorkrijgt kan het verleden zijn, het heden, maar ook een toekomstvoorspelling.

Paragnost Martie heeft de gaven heldervoelendheid en helderziendheid. Met deze gaven kan hij voor jou zien, maar ook voelen wat er in je leven speelt. Als je vragen stelt, gaat hij daar op invoelen en kijken. Daarbij gaat hij in trance en maakt zo contact met jouw energie en de energie van het universum.

We zijn immers allen een ziel en de ziel is en blijft verbonden met het Goddelijke, het Hogere. Martie kan voor jou zo de boodschappen ontvangen, met zijn gaven. En aan jou doorgeven. Fijn om op deze manier met het Hogere verbonden te zijn via Martie.

Hij kan ook op deze manier contact leggen met dierbare overledenen. Soms zitten we met vragen, missen we het contact enorm. Paragnost Martie dient dan als spreekbuis met de ziel boven en met jou op het aardse.

Ook kun je bij deze paragnost op Top-Paragnosten terecht voor een kaartlegging. Of als je duidelijke Ja of nee vragen hebt, kan hij voor jou de pendel raadplegen. Ondanks zijn korte aanwezigheid op deze top spirituele hulplijn.

Zien we op zijn eigen pagina al diverse reviews staan. Mensen schrijven niet snel iets, dat moeten ze toch echt wel onder de indruk zijn. Dat blijkt ook wel, als je leest wat zijn bellers over hem schrijven.

Ze vinden Martie een echte paragnost en een aanwinst op deze hulplijn. Je maakt geen gebruik van hulpmiddelen. Je krijgt alles exact en goed door. Je hebt het vak van paragnost echt in je vingers. Je bent zo zuiver.

Martie mag er dus zijn, want een andere cliënt geeft aan, wat een fantastische man, zo zuiver. Werkt puur vanuit zijn gevoel en wat hij ziet en doorkrijgt. Kom je niet vaak tegen als je een medium of paragnost raadpleegt.

Ik ga je zeker nog een keer raadplegen, je bent zo goed in het doorgeven van boodschappen. Het is bij het enge af, dat je zoveel weet, zonder dat ik je iets heb verteld. Ook Top-Paragnosten is blij met kanjer Martie.

Alle spiritueel medewerkers worden gescreend. Ook als ze online zijn op de lijn. Niet om ze uit te testen, maar wel of er altijd kwaliteit geleverd wordt. Dat gunnen wij de bellers van deze spirituele lijn Top-Paragnosten.

Wees welkom en bel paragnost Martie met een gerust hart. Je gaat er geen spijt van krijgen.